Piano life savers

Uw instrument houdt niet van schommeling in de luchtvochtigheid. Schommeling destabiliseert de zangbodem en de stemming van uw instrument. Daarnaast geeft teveel vocht schimmel en roest, en te weinig vocht laat zangbodem en stemblok kapot-drogen.

Voor de kwalitatief hoogwaardige instrumenten, adviseren en installeren wij  desgewenst Piano Live Saving systems. Het Piano Life Saver System meet en stabiliseert actief het vochtgehalte in uw piano of vleugel. Het houdt daardoor uw stemming stabiel, voorkomt excessief stemmen, en verbetert de levensduur van uw instrument.

Bijvullen van de life-saver gaat via een keurig afgewerkt en verborgen slangetje en een gietertje. U hoeft er dus niet voor in uw instrument! Bovendien is er een mini-display dat aangeeft wanneer aanvullen nodig is. Planten water geven is moeilijker! Lees hier meer over het onderhoud van uw piano life saver.

kosten en levertijd

Aanschaf en montage kost all-in 695 euro. Levertijd is 2 tot 3 weken. U kunt desgewenst rechtstreeks in onze online-agenda een gewenste installatie-datum invoeren.

PLS-Broschuere_EN_web

klimaat OPLOSSINGEN

Overweeg een van de volgende klimaat-oplossingen indien een juiste positionering van het instrument niet afdoende is. Laat u door ons adviseren voor een passend advies !

geïnteresseerd?

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen onderin het scherm bij “vragen“.