Second chance combi’s / groot-onderhoud

U heeft een oude piano of vleugel, hij is tamelijk versleten en heeft eigenlijk een hoop achterstallig onderhoud. Maar wegdoen wilt u zeker niet want u bent aan hem gehecht, en vroeg of laat wilt u er zeker weer meer mee doen. Dus… gun uzelf en uw piano een second-chance!

Het betreft een mix van alle noodzakelijke werkzaamheden opdat alles weer functioneert. Het kan van alles zijn (zie ook individuele reparaties). Verder behoort tot dit groot onderhoud standaard reiniging, inregeling en stemmen. Hoe dan ook, uw instrument is weer fijn bespeelbaar en een genot voor u en uw woonkamer!

In later stadium kunt u  kiezen om een doorstart te maken naar een professionele vervolg of totaal-restauratie voor optimaal geluid, toucher en karakter. In dat geval praten we over restauraties waarbij klank en/of kleur naar het origineel oorspronkelijk niveau wordt getild.

kosten

Dergelijk instap-/groot onderhoud bedraagt doorgaans max. 500 euro. Vaak valt deze prijs lager uit, maar dat is afhankelijk van de hoeveelheid reparaties die moet plaatsvinden. Vrijblijvend en kosteloos komen we langs om uw instrument te bekijken en diagnosticeren.

ZIJ GINGEN U VOOR…

Leest u graag welke pianisten en liefhebbers u voorgingen in deze restauratie? Bekijk onze referenties en divers beeld en geluidsmateriaal uit onze werk-portfolio in onderstaand nieuwsoverzicht.

aanpak

Boek online een vrijblijvende afspraak. We komen kosteloos bij u langs en inventariseren samen wat te doen! Een afspraak is altijd verzetbaar of annuleerbaar. Kostenloos.