Second chances

U heeft een oude piano of vleugel, hij is tamelijk versleten en heeft eigenlijk een hoop achterstallig onderhoud. Maar wegdoen wilt u zeker niet want u bent aan hem gehecht, en vroeg of laat wilt u er zeker weer meer mee doen. Dus… gun uzelf en uw piano een second-chance!

wat is het

Het betreft een mix van alle noodzakelijke werkzaamheden opdat alles weer functioneert. Het kan van alles zijn (zie ook individuele reparaties). Verder behoort tot dit groot onderhoud standaard reiniging, inregeling en stemmen. Hoe dan ook, uw instrument is weer fijn bespeelbaar en een genot voor u en uw woonkamer!

In later stadium kunt u  kiezen om een doorstart te maken naar een professionele vervolg of totaal-restauratie voor optimaal geluid, toucher en karakter. In dat geval praten we over restauraties waarbij klank en/of kleur naar het origineel oorspronkelijk niveau wordt getild.

kosten

Dergelijk instap-/groot onderhoud bedraagt doorgaans max. 500 euro. Vaak valt deze prijs lager uit, maar dat is afhankelijk van de hoeveelheid reparaties die moet plaatsvinden.

Is het uiterlijk helemaal kapot? Kijk ook eens bij onze politoer re-do!

Geinteresseerd?

Maak een reservering op de dag en het tijdstip van uw keuze. Een afspraak is altijd verzet- of annuleerbaar. Op goed vertrouwen, kosteloos.


meer over stemmen & onderhoud