Sound-recovery

Naast goed stemwerk, is klank is een samenspel van hamers, demping, besnaring en zangbodem.  Er kunnen reparaties nodig zijn, maar klank kan gewoon ook achteruit gaan met de jaren. Welke onderdelen hier het meest bepalend zijn en dus gerepareerd of vervangen moeten worden, verschilt per instrument en situatie.

kosten

Kiest u voor restauratie op “huiskamer” niveau, dan vervangen we de deels versleten en de volledig versleten secties, voornamelijk ter plekke. Bij restauratie op “concert” niveau of volledige renovatie van stemblok, besnaring en /of zangbodem, vervangen we gehele onderdelen en constructies. Dit geschiedt in de werkplaats. Uiteraard biedt dat laatste het beste en meest gelijkmatige resultaat; maar dit is natuurlijk ook het meest kostbaar.

Doorgaans kunt u bij een “huiskamer”-restauratie uitgaan van minimaal 150 en maximaal 500 euro. Alleen in uitzonderlijk gevallen van vervuiling of slijtage komt u daarboven.


meer over sound-recovery
Geïnteresseerd?

Voor een geheel vrijblijvend advies aan huis, rekenen we een glimlach en een kop koffie. U kunt een afspraak aanvragen via ons vragen-formulier. Kies daarbij de voor u doorgaans geschikte dagen, en we sturen een voorstel voor een kosteloos adviesafspraak naar u toe.

Zij gingen u voor

Lees hier enkele recensies van klanten die u voorgingen in ons stem- en restauratiewerk.


restauratie modules