Hamerkopvilt

Door het oppervlak van het hamerkopvilt opnieuw glad en recht te maken, zal de aanslag en het raakvlak van de kop tegen de snaar weer optimaal zijn. En dat zult u horen!

Opties

Afhankelijk van de staat en ambitie, kunnen we kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  1. Onderhoud: opschuren en intoneren van bestaande hamerkoppen; de eerste gangbare optie voor een uitstekend resultaat. Het mechaniek wordt gedemonteerd en gaat ca. 1 week naar de werkplaats. Kosten ca. 160 euro all-in.
  2. Nieuwe hamerkoppen: voor moderne instrumenten waarvan originele hamerkoppen nog gemaakt worden. Het mechaniek wordt gedemonteerd en gaat ca. 2 weken naar de werkplaats. Kosten ca. 1200 euro all-in.
  3. Nieuw hamerkopvilt: professioneel replica vilt op originele hamerkop, voor oude/antieke instrumenten waarvan de hamerkoppen niet meer gemaakt worden. Het originele gewicht (en dus toucher) blijft behouden! Het mechaniek gaat 4 tot 6 weken naar de werkplaats. Kosten ca. 1500 euro all-in.

meer over sound-recovery
Geïnteresseerd?

Voor een geheel vrijblijvend advies aan huis, rekenen we een glimlach en een kop koffie. U kunt een afspraak aanvragen via ons vragen-formulier. Kies daarbij de voor u doorgaans geschikte dagen, en we sturen een voorstel voor een kosteloos adviesafspraak naar u toe.

Zij gingen u voor

Lees hier enkele recensies van klanten die u voorgingen in ons stem- en restauratiewerk.


restauratie modules