Reinigen

Schimmel, stof, mot en/of vuil? Laat uw instrument reinigen met dezelfde passie en precisie waarmee wij onze restauraties uitvoeren. Laat uw instrument niet opeten voor honderden euro’s aan restauratie-werk en gun uw instrument weer zijn unieke en prachtige aanzicht!

Onze grondige reiniging behelst alle relevante onderdelen. We kennen iedere vierkante centimeter van uw instrument en hebben voor de diverse onderdelen de juiste middelen en reinigingstechnieken. En en-passant inspecteren we meteen de staat van uw instrument!

  1. reiniging en inspectie van kast en politoer/lak/waslaag
  2. reiniging en inspectie van zangbodem, frame, stemblok
  3. reiniging en inspectie van mechaniek en klavierbed
  4. reiniging en inspectie van dempers en akoestisch vilt
  5. reiniging en inspectie van ivoor en koperwerk

Een complete reiniging duurt van vijf kwartier tot vijf uur. We rekenen 60 euro per uur dus, afhankelijk van zijn staat, kost het u doorgaans tussen 85 tot 250 euro. Voor een complete toucher-gerichte reiniging (mechaniek/klavier) rekenen we doorgaans 85 tot 125 euro.

Geinteresseerd?

Maak een reservering op de dag en het tijdstip van uw keuze. Een afspraak is altijd verzet- of annuleerbaar. Op goed vertrouwen, kosteloos.


meer over stemmen & onderhoud

meer over toucher & timing
Geïnteresseerd?

Voor een geheel vrijblijvend advies aan huis, rekenen we een glimlach en een kop koffie. U kunt een afspraak aanvragen via ons vragen-formulier. Kies daarbij de voor u doorgaans geschikte dagen, en we sturen een voorstel voor een kosteloos adviesafspraak naar u toe.

Zij gingen u voor

Lees hier enkele recensies van klanten die u voorgingen in ons stem- en restauratiewerk.


restauratie modules