Kleur en Karakter

Vervuiling, ongelukjes of slijtage? Of verkleuring door het zonlicht? Kleur, tijd en karakter is een kwestie van smaak, maar niet onherstelbaar! Laat ons naar uw piano kijken en u adviseren over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend en gratis komen we bij u langs!

Wat u wilt en wat mogelijk is, gaan we samen aan de hand van voorbeeldmateriaal bespreken. We kunnen ook eventueel een testpaneel doen waarna u kunt bepalen of u de restauratie in zijn geheel wilt laten uitvoeren.


karakter key-elementen

PS. Is slechts één individueel onderdeel kapot, adviseren we eerst een individuele reparatie  .

kosten

Kiest u voor restauratie op “huiskamer” niveau, dan vervangen we alleen de relevante delen. Bij restauratie op “concert” niveau, vervangen we alle delen en laklagen. Uiteraard biedt dat laatste het mooiste en meest gelijkmatige resultaat; maar dit is natuurlijk ook het meest kostbaar. Bij het “huiskamer”-niveau blijft een juist-gedoseerde mate van veroudering zichtbaar, evenals wellicht een klein verschil in kleur tussen oude en nieuwe delen. Het “concert”-niveau is tot in de perfectie strak en glad en is daarmee als nieuw.  Prijzen variëren dan ook van 250 tot 3000 euro. Uiteraard nemen we dit vooraf met u door.

Voor alle reparaties en restauraties gebruiken wij uitsluitend materialen en onderdelen van de meest gerenommeerde partners en leveranciers   

zij gingen u voor…

Leest u graag welke pianisten en liefhebbers u voorgingen in deze restauratie? Bekijk onze referenties en divers beeld en geluidsmateriaal uit onze portfolio.


restauratie modules