Kleur en Karakter

Vervuiling, ongelukjes of slijtage? Of verkleuring door het zonlicht? Kleur, tijd en karakter is een kwestie van smaak, maar niet onherstelbaar!

Wat u wilt en wat mogelijk is, gaan we samen aan de hand van voorbeeldmateriaal bespreken. We kunnen ook eventueel een testpaneel doen waarna u kunt bepalen of u de restauratie in zijn geheel wilt laten uitvoeren.

kosten

Kiest u voor restauratie op “huiskamer” niveau, dan vervangen we alleen de relevante delen. Bij restauratie op “concert” niveau, vervangen we alle delen en laklagen. Uiteraard biedt dat laatste het mooiste en meest gelijkmatige resultaat, maar dit is natuurlijk ook het meest kostbaar. Bij het “huiskamer”-niveau blijft een juist gedoseerde mate van veroudering zichtbaar, evenals wellicht een klein verschil in kleur tussen oude en nieuwe delen. Het “concert”-niveau is tot in de perfectie strak en glad en is daarmee als nieuw.  Prijzen variëren dan ook van 250 tot 5000 euro. Uiteraard nemen we dit vooraf met u door.

Voor alle reparaties en restauraties gebruiken wij uitsluitend materialen en onderdelen van de meest gerenommeerde partners en leveranciers.


meer OVER KLEUR & KARAKTER
Geïnteresseerd?

Voor een geheel vrijblijvend advies aan huis, rekenen we een glimlach en een kop koffie. U kunt een afspraak aanvragen via ons vragen-formulier. Kies daarbij de voor u doorgaans geschikte dagen, en we sturen een voorstel voor een kosteloos adviesafspraak naar u toe.

Zij gingen u voor

Lees hier enkele recensies van klanten die u voorgingen in ons stem- en restauratiewerk.


restauratie modules