Politoer re-do

Als nieuw echt over de top is, maar zoals hij nu is, ook niet…

Met liefde verzorgen we een nieuw politoer-jasje voor uw vleugel. Hij ziet er weer netjes verzorgd uit, maar doordat we niet alle onderliggende beschadigingen wegnemen (omdat we het oude fineerwerk niet vervangen), blijft zijn leeftijd met respect zichtbaar… Ideaal voor als de vleugel nog lang mee mag gaan, maar er niet meer helemaal als nieuw uit moet/hoeft komen te zien.

In combinatie met second-chance onderhoud is uw vleugel niet als nieuw, maar wel akoestisch én uiterlijk weer in goede, verzorgde en mooie conditie.

kosten

Voor een geheel nieuwe polyester of politoer laklaag liggen prijzen voor vleugels vaak vanaf 4000~5000 euro. Dat is exclusief overig onderhoud aan klank en toucher. Het idee van deze re-do, in combinatie met het second-chance onderhoud, is dat we met uiterlijk 2500 euro echt de frisse verzorgde look hebben gevonden die u zoekt.

Geïnteresseerd?

Voor een geheel vrijblijvend advies aan huis, rekenen we een glimlach en een kop koffie. U kunt een afspraak maken via onze online-agenda. Kies uw gewenste dag, en kies voor het kosteloze “Advies”.


Zij gingen u voor

Lees hier enkele recencies van klanten die u voorgingen in ons stem- en restauratiewerk.