Advies | wij helpen graag !

aankoop advies

Gaat u een piano kopen? We verzorgen graag voor u een inspectie. We spelen er zelf op en maken hem open om hem technisch te inspecteren. Zo weet u precies wat u koopt en of u met dit instrument al binnen afzienbare termijn al kostbare reparaties voor uw kiezen zou krijgen. We vragen een vergoeding van 50 euro per visite. Uiteraard kunt u desgewenst met ons mee.

Wij adviseren geen ongestemde piano’s te kopen. Is de piano niet gestemd, maar wilt u exact weten hoe een piano zal klinken na stemmen? Dan is hem stemmen de enige echte weg. Wij bieden dat aan voor het reguliere stemtarief (75 euro). Na de eventuele verhuizing komen we hem dan gratis nog eens bijstemmen.

Wilt u ons een foto sturen met een vraag? Geen probleem. We houden van foto’s, maar naast de buitenkant die heel fraai kan zijn, liefst wel ook van de binnenkant! Een mailtje kost dezer dagen gelukkig niks! Ons antwoord ook niet..

restauratie advies

Is uw piano verouderd maar u weet niet wat zijn mogelijkheden nog zouden kunnen zijn? Of heeft u andere vragen? We komen graag adviseren. Voor een geheel vrijblijvende visite rekenen we een glimlach en een kop koffie.